Sayfalar

Translate

18 Temmuz 2013 Perşembe

Android Telefonlar için Takvim & Ajanda (DigiCal Takvim)

6 güçlü takvim gösterimli ve 5 harika tasarımlı görsel parçacıklı, Holo ışıklı ve karanlık temalı en şık Android takvimi deneyin! Artık Türkçe dil desteği de mevcut!

DigiCal, tüm randevularınızı Google Calendar ile senkronize eden, şık ve kullanımı kolay bir takvim uygulamasıdır. En iyi kullanıcı deneyimi için hem yatay hem de dikey yönde görüntüleyerek, altı farklı dikkat çekici takvim görüntüleme biçimi (günlük, haftalık, ajanda, aylık, metinli aylık ve liste) arasından seçim yapabilirsiniz. En son Android Holo Işık ve Karanlık temaları takip eden DigiCal, Android sürüm 2.2 veya üstü işletim sistemli akıllı telefonlar ve tabletler için anlaşılır ve sezgisel bir kullanıcı arayüzü deneyimi sunuyor. DigiCal aynı zamanda beş güzel görsel parçacıkla (liste, kılavuz, gün, listeli gün ve aylik) birlikte geliyor.
 
DigiCal’un akıllı aksiyon çubuğu gibi yenilikçi özellikleri etkinliklerinizi düzenlemeyi, taşımayı, kopyalamayı, yapıştırmayı ve silmeyi kolaylaştırır. Benzersiz yerleşik konum arama işlevimiz sayesinde etkinliğinize bir konum ekleme hiç olmadığı kadar kolay hale gelir. Tek yapmanız gereken mekanın (kafe, mağaza, park) adını yazmaktır. DigiCal adresi otomatik olarak arar ve kaydeder. Bu özellikle, Google Now (Android 4.1+) üzerinde gitmeniz gereken yeri size gösterir. Geçerli durumdaki trafik akışını kontrol eder, size bir güzergâh planlar ve ne zaman çıkmanız gerektiğini size bildirir.
 
Gün, hafta ve ajanda görünümleri içinde bir etkinlik seçildiğinde, ayrıntılı bilgilerin gösterildiği bir etkinlik açılır menüsü görüntülenir ve her bir etkinlik için ayrı ayrı açılır menü açıp kapatmaya gerek kalmadan tüm etkinliklere kolaylıkla göz atılabilir. Parmakları ekran üzerinde kıstırıp yakınlaştırma/uzaklaştırma yapma ve kaydırarak gezinme de desteklenir. Örneğin, sağa/sola doğru kaydırma yaparak takvimdeki tüm tarihler arasında hızlıca gezinebilirsiniz.
 
Deneyin ve DigiCal uygulamasının daha organize ve çok daha verimli hale gelmenize nasıl yardım edeceğini görün!

✓ Yatay mod dahil altı eşsiz takvim gösterimi (günlük, haftalık, ajanda, aylık, metinli aylık ve liste).
✓ Şık Holo Karanlık ve Parlak temayla kullanılabilir.
✓ Beş adet güzel ve tamamen özelleştirilebilir görsel parçacık (liste, kılavuz, gün, listeli gün, aylik).
✓ Android Holo temasıyla tutarlı şık ve sezgisel kullanıcı arayüzü.
✓ Android 2.2 veya üstü işletim sistemli herhangi bir cihazla komple uyumlu.
✓ Etkinlikleri hızlıca düzenleme, taşıma, kopyalama, yapıştırma ve silme için akıllı aksiyon çubuğu.
✓ Etkinliklerinize çabucak konum eklemesi yapmak için yerleşik konum arama.
✓ Google Now (Android 4.1+) desteği sayesinde, güzergâhınızı planlayın, trafiği kontrol edin ve seyahat sürenizi belirleyin ve randevunuza yetişmeniz için harekete geçmeniz gerektiğinde bildirim alın.
✓ Etkinlik için bir açılır menü bulunması, her bir etkinliğiniz arasında kolayca ilerlemenizi sağlar.
✓ Yakınlaştırma/uzaklaştırma için parmakları kıstırıp açma veya gezinmek için kaydırma gibi jestler desteklenir.
✓ Erteleme, harita ve navigasyon için kısayollu geliştirilmiş bildirimler
✓ Gün, gün listesi ve ay görsel parçacıkları için özel arka plan renkleri (sadece DigiCal+)
 
DigiCal+ uygulamasının reklamsız ve daha fazla görsel parçacık seçeneği, transparan arkaplan ve özel yazı tipi boyutu seçenekleri sunan ücretli sürümü internet sitesinden elde edilebilir. Ayrıca bir ay görsel parçacığı ve gün, gün listesi ve ay görsel parçacıkları için özel bir arka plan rengi seçici.

 Yüklemek İçin Barkodu okutun;


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder